Barackrózsaszín szalaggyapjú (S030)

0.00 HUF

Nincs készleten

Kénsárga pillangóvirággal festett szalaggyapjú (18 mic merinó, hernyóselyem 100 g). Kézi orsón és rokkán is jól fonható. A 100 g szösz, ha szükséges, tovább osztható kisebb darabokra. A növények más árnyalatúra festik meg a gyapjút és a selymet, a selyem kicsillog majd a fonalból, így egy színes, izgalmas, különleges fonalat kapunk a fonás végén.

Kendők, könnyű pulcsik és pihe-puha kardigánok, sapkák, sálak, kesztyűk készülhetnek az így készült fonalból.

A növényi festés sajátossága, hogy minden szín egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott árnyalatból, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni.

A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét, ezért mosásnál színfogó kendő használata javasolt.

A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a szöszhöz mellékelt tájékoztatóból.

A szöszök macskabarát otthonból származnak.

A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a szösz valós színétől.
Kénsárga pillangóvirággal festett szalaggyapjú (18 mic merinó, hernyóselyem 100 g). Kézi orsón és rokkán is jól fonható. A 100 g szösz, ha szükséges, tovább osztható kisebb darabokra. A növények más árnyalatúra festik meg a gyapjút és a selymet, a selyem kicsillog majd a fonalból, így egy színes, izgalmas, különleges fonalat kapunk a fonás végén.Kendők, könnyű pulcsik és pihe-puha kardigánok, sapkák, sálak, kesztyűk készülhetnek az így készült fonalból.A növényi festés sajátossága, hogy minden szín egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott árnyalatból, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni.A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét, ezért mosásnál színfogó kendő használata javasolt.A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a szöszhöz mellékelt tájékoztatóból.A szöszök macskabarát otthonból származnak.A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a szösz valós színétől.

Annás kertje, ahol a színek teremnek

A kosár tartalma

A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data