Rózsaszín-vörös szalaggyapjú (S031)


6500 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

Festő buzérral festett szalaggyapjú (21 mic Polwarth 100 g). Kézi orsón és rokkán is jól fonható. A Polwarth gyapjú könnyen fonható, puha, egyenletes fonalat készíthetünk belőle. Puhasága vetekszik a merinóéval, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlható.

Kendők, könnyű pulcsik és pihe-puha kardigánok, sapkák, sálak, kesztyűk készülhetnek a kézzel font fonalból.

A növényi festés sajátossága, hogy minden szín egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott árnyalatból, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni.

A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét, ezért mosásnál színfogó kendő használata javasolt.

A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a szöszhöz mellékelt tájékoztatóból.

A szöszök macskabarát otthonból származnak.

A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a szösz valós színétől.

Festő buzérral festett szalaggyapjú (21 mic Polwarth 100 g). Kézi orsón és rokkán is jól fonható. A Polwarth gyapjú könnyen fonható, puha, egyenletes fonalat készíthetünk belőle. Puhasága vetekszik a merinóéval, így az érzékenyebb bőrűeknek is ajánlható.Kendők, könnyű pulcsik és pihe-puha kardigánok, sapkák, sálak, kesztyűk készülhetnek a kézzel font fonalból.A növényi festés sajátossága, hogy minden szín egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott árnyalatból, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni.A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét, ezért mosásnál színfogó kendő használata javasolt.A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a szöszhöz mellékelt tájékoztatóból.A szöszök macskabarát otthonból származnak.A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a szösz valós színétől.

Annás kertje, ahol a színek teremnek

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás Manage Personal Data