Hidegsárga kézzel font fonal (KF003)


17000 HUF


Siess! Már csak 1 termék van készleten.

Vöröshagymával, varjútövissel és aranyvesszővel festett, kézzel font fonal (100 % merinógyapjú, 18 mic, 490 m/70 g). Ajánlott tűméret 1,5-2,5 mm. Kendők, stólák kötéséhez, szövéséhez ajánlott, a csipkeminta különösen jól áll neki. Ez a növényekkel festett szöszökből kártolt, kézzel font fonal teljesen egyedi, a belőle készült holmi garantáltan különleges ruhadarab lesz.

A növényi festés sajátossága, hogy minden gombolyag egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott színből, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni.

A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét. Színfogó kendő használata javasolt.

A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a fonalhoz mellékelt tájékoztatóból.

A fonalak macskabarát otthonból származnak.

A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a fonal valós színétől.
Vöröshagymával, varjútövissel és aranyvesszővel festett, kézzel font fonal (100 % merinógyapjú, 18 mic, 490 m/70 g). Ajánlott tűméret 1,5-2,5 mm. Kendők, stólák kötéséhez, szövéséhez ajánlott, a csipkeminta különösen jól áll neki. Ez a növényekkel festett szöszökből kártolt, kézzel font fonal teljesen egyedi, a belőle készült holmi garantáltan különleges ruhadarab lesz. A növényi festés sajátossága, hogy minden gombolyag egyszeri és megismételhetetlen, ezért érdemes annyit vásárolni a választott színből, amennyi biztosan elég lesz, mert utólag lehetetlen ugyanazt az árnyalatot megfesteni. A fonalból készült holmi kézmeleg vízben, óvatosan, kézzel mosható. A gondos öblítés ellenére a fonal az első néhány mosáskor kissé eresztheti a színét. Színfogó kendő használata javasolt. A növénnyel festett fonalak különleges, gyengéd ápolást igényelnek, hogy sokáig megőrizzék ragyogásukat, erről mindent megtudhat a Kezelési útmutató menüpont alatt, illetve a fonalhoz mellékelt tájékoztatóból. A fonalak macskabarát otthonból származnak. A képernyőn látható színek, a képernyő színbeállításától függően, eltérhetnek a fonal valós színétől.

Annás kertje, ahol a színek teremnek

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás