Vásárlás menete

Az Annás kertje webáruházban a vásárlás megkezdéséhez és lebonyolításához nem szükséges regisztráció, csak bizonyos személyes adatok megadása (név, cím, telefonszám, e-mail cím).

A megrendelés elküldésekor a Vevő automatikus e-mail értesítőt kap a webáruháztól a rendelés részleteivel, majd két munkanapon belül küldünk egy e-mailt a Vevő által a vásárláskor megadott e-mailcímre, amelyben Vevőnek megírjuk a szállítási díjat, a rendelés végösszegét és a számlaszámot, ahová a Vevőnek ezt az összeget át kell utalnia.

A webáruházban banki előre utalás útján lehet a termékeket megvásárolni, a vételár bankszámlánkra beérkezését, illetve a befizetés megtörténtéről szóló igazolás beérkezését követően három munkanapon belül postára adjuk a rendelést.

A csomagokat a Foxpost futárcéggel szállíttatjuk, a küldemények súlyától, méretétől függő díjszabás szerint. A pontos szállítási költséget a visszaigazoló e-mailben írjuk meg. Lehetőség van MPL szállításra is, ennek árát szintén a visszaigazoló e-mailben közöljük.

A termékekről számlát állítunk ki, amelyet minden esetben az áru átadásával egyidejűleg adunk át a Vevőnek.

50000 Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes.

Annás kertje, ahol a színek teremnek

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás