Horgolt nyakbavalók Annás kertjéből


2495 HUF


Siess! Már csak 6 termék van készleten.
Kategóriák: Könyvek

A horgolt sálak, kisebb-nagyobb kendők, stólák és nyakmelegítők nagyszerűen kiegészítik alapruhatárunkat. Ősszel és télen szinte kötelező ruhadarabok, de a hűvös tavaszi és nyári reggeleken is jó szolgálatot tesznek, és egy-egy mívesebb csipkekendő vagy -stóla az alkalmi ruhánk méltó kiegészítése lehet. Ugyanaz az öltözék másként hat egy csipkés vállkendővel, másként egy bohókás, színes sállal és megint másként egy visszafogott színű és mintájú nyakmelegítővel, érdemes hát minél többet készíteni ezekből a kiegészítőkből.

Horgolótű, pár gombolyag fonal és néhány óra szabadidő elég az egyszerűbb modellek elkészítéséhez, ezekkel kezdők is könnyedén megbirkózhatnak. A bonyolultabb, csipkés darabokat a horgolásban már gyakorlottabb kézimunkázóknak ajánljuk. Horgolhatunk sálakat, kendőket magunknak, de kiváló ajándékok lehetnek családtagjainknak, barátainknak, mivel csak a kedvenc színükkel és öltözködési stílusukkal kell tisztában lennünk ahhoz, hogy személyre szóló ajándékkal lephessük meg őket.

Megjelenés éve: 2014

Oldalszám: 116

ISBN 978-963-278-287-4
A horgolt sálak, kisebb-nagyobb kendők, stólák és nyakmelegítők nagyszerűen kiegészítik alapruhatárunkat. Ősszel és télen szinte kötelező ruhadarabok, de a hűvös tavaszi és nyári reggeleken is jó szolgálatot tesznek, és egy-egy mívesebb csipkekendő vagy -stóla az alkalmi ruhánk méltó kiegészítése lehet. Ugyanaz az öltözék másként hat egy csipkés vállkendővel, másként egy bohókás, színes sállal és megint másként egy visszafogott színű és mintájú nyakmelegítővel, érdemes hát minél többet készíteni ezekből a kiegészítőkből. Horgolótű, pár gombolyag fonal és néhány óra szabadidő elég az egyszerűbb modellek elkészítéséhez, ezekkel kezdők is könnyedén megbirkózhatnak. A bonyolultabb, csipkés darabokat a horgolásban már gyakorlottabb kézimunkázóknak ajánljuk. Horgolhatunk sálakat, kendőket magunknak, de kiváló ajándékok lehetnek családtagjainknak, barátainknak, mivel csak a kedvenc színükkel és öltözködési stílusukkal kell tisztában lennünk ahhoz, hogy személyre szóló ajándékkal lephessük meg őket. Megjelenés éve: 2014 Oldalszám: 116 ISBN 978-963-278-287-4

Annás kertje, ahol a színek teremnek

A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: HUF
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek Pénzvisszatérítési eljárás